ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΕΥΜΑ -20% ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕΣΩ ΔΕΗ . ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΟΜΟΡΦΙΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
20% ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ.
Αφού μας ληστεύουν κάθε δίμηνο τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν και την ΔΕΗ.
Πώς να εξηγήσουμε τα αδικαιολόγητα ;;;¨όλα μέσω τις ΔΕΗ τα κάνει η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ εταιρία και μας δίνει έκπτωση 20%    διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
φυσικά όταν το καλοκαίρι τα GOLDEN BOYS Τις ΔΕΗ έπαιρναν ΜΠΟΝΟΥΣ παραγωγικότητας και μας υπερχρέωναν ΑΝΤΊ να κάνουν μειώσεις στους φυσικούς μέτοχους που είναι ο ελληνικός λαός αυτοί τον υπερχρεώνουν και δίνουν έτσι την δυνατότητα να μπούνε στο παιχνίδι ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
Ότι έκαναν με τον ΟΤΕ κάνουν και με την ΔΕΗ τελικά θα ζητήσουν να μας αλλάξουν και την εθνικότητα για να ζούμε 20% πιο φθηνά .
Δεν πάτε στο διάολο ρε κοπρόσκυλα .
ΘΑ σας στείλουμε εμείς εκεί που πρέπει αφού δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να σταματήσετε θα σας το εξηγήσουμε .

Η εταιρεία Verbund έχει ισχυρή παρουσία στα Βαλκάνια στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτει άδεια για συναλλαγές εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Η βασική της επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας σε καθημερινή και μηνιαία βάση με την Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και την FYROM.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Υ.Γ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΞΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ  ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .