Η κυβέρνηση κάνει πως δουλεύει ή μας δουλεύει;;; ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.


  Στην σημερινή μας βραδινή ανάλυση θα προσπαθήσουμε να στείλουμε  στην κυβέρνηση  ένα μήνυμα αν και δεν πιστεύουμε  καθόλου στο έργο της και δεν μας πείθει παρά ταύτα Το μήνυμα μας θα έχει διπλό στόχο ο ένας να ενημερώσει και ο άλλος να ετοιμάσει για τα όσα έρχονται και δεν μπορεί να τα αποφύγει κανένας από όσους καταχράστηκε την εμπιστοσύνη μας .
Η κυβέρνηση πρόσφατα ανακάλυψε ότι στις ΕΦΟΡΙΕΣ υπάρχουν κάποιοι που δεν κάνουν καλά  την δουλεία τους κάποιοι εδώ και δεκαετίες ζούνε πλούσια εις βάρος του ελληνικού λαού   και η κυβέρνηση μαζί και όλη η πολιτική σκηνή του τόπου, περίμενε να μείνουμε άφραγκοι για να ανακαλύψει τον ήλιο.

Δεν γνώριζε αυτό που γνωρίζει ο κάθε μέσος Έλληνας που  έρχεται σε επαφή με τις δημόσιες επιχειρήσεις ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν κάνει το κράτος τσιφλίκι τους και ενώ φιλήσανε κατουρημένες ποδιές και γλύφανε εκεί που ο κάθε Έλληνας ούτε έφτυνε για να πάρει την θέση ξαφνικά την είδανε επιχειρηματίες.

Η διαφθορά έχει ξεπεράσει κάθε όριο και υπάρχει παντού και μπορούμε να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα χωρίς να  πούμε πολλά ΕΦΟΡΙΕΣ,ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΔΕΚΟ,ΓΙΑΤΡΟΙ όλοι αυτοί χρειάζεται να δούμε πως ζούνε ποιοι από αυτούς τα αρπάζανε τόσα χρόνια και βυθίζανε συνανθρώπους μας στην φτώχεια .
Μήπως θέλουνε ονομαστική λίστα για να τους βρούνε ;Δεν χρειάζεται ούτε ειδικές υπηρεσίες μερικά τηλέφωνα να δώσει η κυβέρνηση και οι πολίτες ξέρουν ποιος σε κάθε πόλη του πίνει το αίμα .

Δεν γνωρίζει η κυβέρνηση ότι ο κάθε γιατρός που βρίσκεται σε κάποιο νοσοκομείο  έχει και ένα ιδιωτικό κέντρο που κατά σύμπτωση είναι πιο άρτια εξοπλισμένο από το δημόσιο που ο ίδιος ο γιατρός το απαξιώνει ;
Ας αποφασίσουνε που θέλουνε να δουλέψουνε αλλά σαν πλεονέκτες τα θέλουνε όλα.
Δεν γνωρίζει η κυβέρνηση τι κάνουν οι πολεοδόμοι και πόσο ελαστικοί γίνονται αν πάρουν κάποιο φακελάκι;
¨Όλα αυτά μας είναι γνωστά ξέρουμε ποιοι τα παίρνουν και ζούνε ζωή χαρισάμενη εις βάρος του κοινωνικού συνόλου μπορούμε να το ανακαλύψουμε από τα περιουσιακά στοιχεία αυτών και των συγγενών τους αλλά είναι τόσοι πολλοί που δεν χωράνε σε καμιά φυλακή.
Έχουν καταστρέψει τόσους πολλούς συνανθρώπους μας  που μόνο η φυλακή δεν είναι τιμωρία .

Στην αρχή νομίζατε ότι λεφτά έχει το κράτος και απλά ο Καραμανλής τα κρατούσε για να τα δώσει προίκα στα δίδυμα, μετά  πιστέψατε ότι τα λεφτά τα έχει ο ψιλικατζής που πουλάει τσιγάρα και σας κλέβει λίγο ΦΠΑ για να μπορέσει να πληρώσει την ακριβή κωλάρα σας τα φρου φρου και τα αρώματα  του Αρη του Σπηλιοτόπουλου και των ομοίων του που θέλουνε να το παίζουν μπον βιβέρ  .

Ξαφνικά βλέπουμε ότι δεν έχετε καταλάβει ούτε που είναι το πρόβλημα και ως εκ τούτου δεν συζητάμε καθόλου για το ότι μπορείτε να λύσετε κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία σήμερα ,είναι σαν να ζητάς από κάποιον που δεν γνωρίζει μαθηματικά  να σου λύσει εξίσωση.

Μην εμφανίζεστε κάθε λίγο και λιγάκι στην τηλεόραση και κάνετε πειράματα γιατί αυτό μας εκνευρίζει περισσότερο .Να εμφανίστε όταν καταλάβετε τι ακριβώς θέλουμε .  
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ


Θέλουμε να μπορεί ο κάθε Έλληνας οποιαδήποτε δουλεία κάνει να μπορεί να ζήσει σαν άνθρωπος είτε αυτός μαζεύει σκουπίδια είτε  είναι πωλητής είτε είναι σερβιτόρος .  

Θέλουμε να μπορεί ο κάθε Έλληνας να εργάζεται και να μπορεί να κάνει οικογένεια να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδία του να μπορεί να κάνει 2 βδομάδες διακοπές το χρόνο .

Θέλουμε να μπορεί ο κάθε Έλληνας να μπορεί να αρρωστήσει σαν άνθρωπος και να μην χρειάζεται να δανειστεί για να κάνει μια εγχείρηση.

Θέλουμε να μπορεί ο κάθε Έλληνας να μπορεί να πάει στο δικαστήριο και να λύσει τις διαφορές του χωρίς να του πιούνε το αίμα .

Θέλουμε να μπορεί να ξεχρεώσει τα δάνεια του που προκλήθηκαν από την δική σας πολιτική αλλαγής νομίσματος και ακρίβειας .

Θέλουμε να μπορεί ο κάθε Έλληνας να μπορεί να πεθάνει με αξιοπρέπεια .


ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Μπορείτε να κάνετε κάτι από όλα αυτά εσείς που γαυγίζετε από το πρωί ως το βράδυ  στην τηλεόραση μας ;

Μπορείτε να πείσετε ότι θα τα κάνετε σε ένα δυο ή σε 5 χρόνια ;

Φυσικά και δεν μπορείτε και δεν είσαστε άξιοι για τέτοιο σχεδιασμό ,ούτε για τον πιο απλό σχεδιασμό δεν είσαστε ικανοί γιατί δεν είσαστε άνθρωποι αλλά ζώα δίποδα.

Εμείς γνωρίζοντας τι θέλουμε δεν σας καλούμε να εγκαταλείψετε τον  χώρο που δεν τον γνωρίζεται αλλά πολύ σύντομα δεν θα μπορείτε να μιλάτε ούτε σε καφενείο.

Είναι θέμα χρόνου να μην μπορείτε ούτε σπίτι σας να πάτε αργά αλλά σταθερά όλοι οι Έλληνες θα συνειδητοποιήσουν αυτό που γνωρίζουν κατά βάθος  ότι απλά είσαστε βάρος και καρκίνος τις ζωής μας.

Για τέλος αφήσαμε  στους  αγαπητούς μας αναγνώστες κάτι που πρέπει όλοι να διαβάσουνε  αυτό που μας δίνει δύναμη και αγωνιζόμαστε αυτό μας δίνει γνώση και τόλμη για να περιμένουμε να δούμε αυτά που θέλουμε.

Σας καλούμε να διαβάσετε τον πρώτο τόμο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ του Παναγιώτη Τραϊανού που θα βρείτε σε αυτήν την διεύθυνση  http://www.ydrohoos.gr/biblio.htm και να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να φύγουν αυτοί οι ανίκανοι από την εξουσία και να αποκτήσουμε αυτά που πρέπει να έχει ο κάθε άνθρωπος ώστε να συνεχίσει να λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .