Πάλι ονειρεύεται υπουργείο ο Καρατζαφέρης


Μονόδρομος η «οικουμενική» δηλώνει στον «Τύπο της Κυριακής. Ζητά Παπαδήμο – Γεννηματά στο οικονομικό επιτελείο. Πάλι καλά γιατί μέχρι πριν λίγες ημέρες ζητούσε και τον Σημίτη! Όπως είπε, «υπάρχουν μεγάλα ονόματα, τα οποία δυστυχώς η πολιτεία δεν βοηθά στην αποκάλυψή τους»! Δεν είπε όμως λέξη για το δικό του μεγάλο όνομα της ευρωβουλευτού Τζαβέλλα, που υπήρχε στην ατζέντα Χριστοφοράκου… Όλοι μιλούν για την Siemens, κανένας όμως δεν λέει για την SAIC.   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι η Siemens ήταν υπεργολάβος του έργου το οποίο είχα αναλάβει η αμερικανοσιωνιστική εταιρεία SAIC. Όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις της ευρωβουλευτού του Καρατζαφέρη Νίκης Τζαβέλλα με σημαντικούς παράγοντες του Διεθνούς σιωνισμού όπως ο Τζωρτζ Σόρος.
Αναφορικά με τη διακυβέρνηση του τόπου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι τα πράγματα θα οδηγηθούν σε μία “οικουμενικής αντίληψης” κυβέρνηση με τη συμμετοχή εξωκοινοβουλευτικών προσώπων. Παρουσίασε την ανάγκη σύστασή της ως αγώνα δρόμου, λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρος ότι μια τέτοιου είδους κυβέρνηση θα προλάβει να κάνει κάτι για την έξοδο από την κρίση.
Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει ο Καρατζαφέρης είναι επιτέλους και αυτός να συγκυβερνήσει. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσωπα του περιβάλλοντός του διαρρέουν συχνά-πυκνά ότι αναμένεται υπουργοποίηση του! Όλα αυτά στα πλαίσια μίας οικουμενικής κυβερνήσεως. Το ερώτημα που τίθεται είναι ποια οικουμενική κυβέρνηση θα υπάρχει και ποια Ελλάδα θα κυβερνήσει; Έτσι όπως πάνε θα την διαλύσουν κυριολεκτικά την Ελλάδα!
http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .