Διαλύουν την Ελλάδα - ΟΣΕ, ΕΥΑΠΣ, ΕΥΔΑΠ, αεροδρόμια στις πρώτες θέσεις των αποκρατικοποιήσεων


Η συνέντευξη θα δοθεί από τους υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας -Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων και Πολιτισμού-Τουρισμού. Ο ΟΣΕ, η ΕΥΑΠΣ, η ΕΥΔΑΠ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, η Λάρκο, τα καζίνο θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες θέσεις της λίστα με τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ σημαντικά οφέλη αναμένει η κυβέρνηση από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Το θέμα συζητείται στο υπουργικό συμβούλιο και θα γίνουν ανακοινώσεις στις 14.00 σε συνέντευξη που θα δώσουν οι υπουργοί Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας και Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνο.
http://greeknation.blogspot.com/2010/06/blog-post_2833.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .