Το παρακράτος έκαψε το «Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο»


Η φωτιά και η αποτέφρωση των ιδεών αποτελεί, σήμερα, το βασικό στόχο της Νέας Τάξη και των παρακρατικών μηχανισμών της. Μετά την αποτέφρωση του ΡΕΣΑΛΤΟ, οι μηχανισμοί των μυστικών υπηρεσιών έκαψαν και το «Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο».


Είναι αδίσταχτοι: Καίνε έθνη, καίνε ανθρώπους, καίνε ιδέες, καίνε το μυαλό και τη ψυχή των ανθρώπων: Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ στην πλέον αποτρόπαιη διάστασή του…


Παραθέτουμε την ανακοίνωση:


ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Την ίδια στιγμή που δύο μέλη του Άρδην, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Νίκος Βαλκάνος βρίσκονται κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές μετά τη δολοφονική πειρατική ενέργεια εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής προς τη Γάζα, οι εγχώριοι πράκτορες του σιωνισμού, προχώρησαν τη νύχτα σε εμπρησμό του Εναλλακτικού βιβλιοπωλείου, στην οδό Θεμιστοκλέους 37.


Μετά τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Βαγγέλη Πισσία, της ψυχής του ελληνικού Κινήματος για την Ελεύθερη Γάζα, πριν ένα μήνα, τα φασιστοειδή στην υπηρεσία των σιωνιστών προχώρησαν σε μια ακόμα εγκληματική ενέργεια ενάντια στο βιβλιοπωλείο, τις Εναλλακτικές Εκδόσεις και το Άρδην, που έχουν αποκαλύψει με δεκάδες εκδόσεις και βιβλία τους, τον ρόλο των σιωνιστών και συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες ενεργά στο κίνημα για την δικαίωση του λαού της Παλαιστίνης.


Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο – Άρδην


Αριθμός λογαριασμός για όσους θέλουν να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών: Εθνική 116/768054-65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .