ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΛΑΝΙΕΣ ΓΕΡΩΝ …

Μια ο Μητσοτάκης μια ο Θεοδωράκης, κάθε τόσο θυμούνται ότι η πατρίδα τούς έχει "ανάγκη" και κάθε τόσο πετάγονται  και αμολάνε την κάθε αρλούμπα τους, την οποία όλα τα ΜΜΕ  την αναμεταδίδουν λες και  μίλησαν οι γκουρού των Ελλήνων.
Ο λόγος αυτήν τη φορά για τον Μίκη¨όχι τον μικη-μαούς, αλλά τον Θεοδωράκη, ο οποίος προσπαθεί, "κλάνοντας", να κάνει πολιτική, αλλά πάντα αυτά τα οποία λέει κατά σύμπτωση έχουν μια γραμμή, που δεν συμφέρουν την Ελλάδα, αλλά συμφέρουν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
 μαζί με τον Τσίπρα άρχισαν το παραλήρημα….. 
διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Όλα αυτά πάντα με τον γνωστό τρόπο. Αναμειγνύοντας το ψέμα με την αλήθεια και μιλώντας από τη μία με αληθινά γεγονότα, έχουν  ως στόχο να περάσουν τα ανθελληνικά τους πιστεύω. Δηλαδή λέμε 2 πράγματα που χαίρουν της εκτίμησης όλων και περνάμε ένα ανθελληνικό στα "ψιλά".
Δείτε παρακάτω τι δηλώνει …"κλάνοντας"  
Άραγε ποιος τον πιέζει να δηλώσει;;;;    προτείνω
 β. Την εξόφληση του δημοσίου χρέους με εκποίηση μέρους της κρατικής περιουσίας, με εξαίρεση των στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ, με εκποίηση μέρους της εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας, υποχρέωση με ειδικούς φόρους στους έχοντες και κατέχοντες να συνεισφέρουν στην κοινή εθνική προσπάθεια, με τη δημιουργία δημόσιου εθνικού τραπεζικού πυλώνα και τη διεκδίκηση διαγραφής μέρους του χρέους σε συνεργασία με τις ελλειμματικές χώρες του ευρωπαϊκού νότου.
Ακόμα πρότεινε, μετά την αποχώρηση της Ελλάδας από το μηχανισμό στήριξης και από το ΝΑΤΟ, να στραφεί για στήριξη σε άλλες φιλικές χώρες, όπως τη Ρωσία, την Κίνα και τις αραβικές χώρες και ειδικά για την εθνική άμυνα να προμηθευτεί υπερσύγχρονο στρατιωτικό αμυντικό υλικό από τη Ρωσία και την Κίνα.
Εκτός αυτών ο "Φωστήρας" Μίκης προτείνει…
 την οριστική και τελειωτική απαλλαγή της χώρας από το δημόσιο χρέος.
ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΚΛΑΝΙΕΣ" ΛΕΕΙ
ότι με κεντρικό σύνθημα "για τη σωτηρία της πατρίδας" όλοι οι πνευματικοί άνθρωποι πρέπει να μπουν επικεφαλής σ' αυτήν την αναγεννητική και σωτήρια κινητοποίηση, προτείνοντας να γίνει δημοψήφισμα.
Σε περίπτωση δε θετικής ψήφου από τον ελληνικό λαό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να διαλύσει τη Βουλή και να αναθέσει την εξουσία σε ομάδα ακέραιων και ικανών πολιτών και παράλληλα να προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη συντακτικής εθνοσυνέλευσης.
Κάνοντας συχνές αναφορές στην ΕΑΜΙΚΗ Αριστερά, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πεπεισμένος ότι με τις προτάσεις που καταθέτει "η Ελλάδα θα γίνει χώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη και δημοκρατική".
Φυσικά και πριν απ' όλα αυτά εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την οδύνη του για το "νέο", όπως το χαρακτήρισε, έγκλημα των Ισραηλινών σε βάρος μιας ειρηνευτικής δύναμης για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και κατήγγειλε την ελληνική κυβέρνηση και τον υπουργό Άμυνας ότι υποκριτικά αποδοκίμασαν την ισραηλινή επίθεση και ματαίωσαν τα κοινά γυμνάσια με το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι "η κυβέρνηση σε σύντομο χρονικό διάστημα χέρι-χέρι με το Ισραήλ, θα καλύψει τελικά αυτήν την εγκληματική πράξη, που ντροπιάζει κάθε ελεύθερο λαό και χώρα".
ΡΕ ΜΙΚΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ;;;
Άποψη μας  ο Μικης, με προτάσεις του κώλου, που δεν έχουν καμία εφαρμογή και με τις πλάτες των ΜΜΕ παρουσιάζει τον εαυτό του σαν πνευματικό άντρα και παρέα με τον Τσίπρα βγήκαν να παίξουνε τα γνωστά τους παιχνίδια τα ίδια, που παίζει και ο Μητσοτάκης και η Παπαρήγα και όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες προδότες, που άρχισαν να νιώθουν τη μυρωδιά από την τριχιά που βρίσκεται στο λαιμό τους.
Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ.Β’ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ;;;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΑΜ.Β’ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;;;
ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Ο  ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΝΕΟΛΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;
ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΜΙΚΗ,  ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ…

Υ.Γ θεωρούμε τον Μίκη Θεοδωράκη από τους πιο σπουδαίους μουσουργούς αλλά οι πολιτικές του προτάσεις είναι βλακώδεις και είναι απίστευτο να χαλάει κάποιος ένα σπουδαίο μουσικό έργο εκφέροντας έναν ηλίθιο πολιτικό λόγο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .