ΣΤΟΥΣ 200.000 ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ...

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ   ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ......... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΘΕΣΕΙΣ DELIVERY PITSA...  .

2 σχόλια:

 1. Με 3-4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ΑΥΡΙΟ, οι μοναρχικοί τραπεζίτες σκρουτζ θέλουν να μας προγράψουν επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο-ΔΕΝ υπάρχουν 'εναλλακτικές' (μπλοφάρουν για να κερδίσουν χρόνο, αφού οι ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ φτιάχνονται από το ολοένα λιγότερο-ακριβότερο πετρέλαιο, τα δε λοιπά καύσιμα λιγοστεύουν-ακριβαίνουν παίρνοντας τη θέση του...), και ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ, για να γλιτώσουν τον κανιβαλισμό, μας σπρώχνουν να αλληλοσκοτωθούμε ευρωπαίοι-υπερπληθυσμιακοί αφροασιάτες, ενώ αυτοί νομίζουν ότι θα μείνουν με τις τελευταίες σταγόνες στον Τιτανικό...
  Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η ανθρωπότητα, τόσο πιο γρήγορα θα δει τη λύση σε αναδασώσεις-αυτάρκη αγροκτήματα-παλλαϊκή άμυνα.
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4529824
  http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply
  http://timesonline.typepad.com/environment/2009/06/peak-oil-latest-yikes.html
  http://www.youtube.com/watch?v=Ulxe1ie-vEY
  http://www.youtube.com/watch?v=ow1w33VAPII
  http://www.edugate.gr/content/sos-ifaisteiakos-xeimonas-apothemata

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να και κατι σωστο απο τον Τζεφρευ. Σκεφτεται το δημοσιο καλο της χωρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .