Φράχτης στον Έβρο, κατόπιν εορτής! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ...

evros-potamosΚάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός, αλλά εδώ έχουμε ήδη πήξει στους λαθρομετανάστες! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Η κυβέρνηση, δια στόματος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, ενημέρωσε τα ΜΜΕ για την κατασκευή συρμάτινου φράχτη στον Έβρο, που θα εμποδίζει την είσοδο λαθρομεταναστών. Φυσικά, έχουν κάνει τη δουλειά τους μεριμνώντας για τον αφελληνισμό της ελληνικής κοινωνίας και τώρα, φροντίζουν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, πριν δημιουργηθούν και άλλες ανεξέλεγκτες (και «εξεγερτικές») καταστάσεις, ιδιαίτερα μετά τα συμβάντα στην Πάτρα.
Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει στο τρίγωνο του Κάραγατς, μια περιοχή μήκους 12,5 χλμ, όπου και τα μόνα χερσαία σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας. Οι Τούρκοι δουλέμποροι περνούν τους λαθρομετανάστες το χειμώνα (το ποτάμι είναι τότε αδιάβατο) από εκείνο το σημείο στην Ελλάδα.
Η κατασκευή, μαθαίνουμε, θα γίνει στο πρότυπο φράχτη στην πόλη ισπανική Θέουτα, η οποία βρίσκεται σε αφρικανικό έδαφος και έχει δεχθεί κατά καιρούς φοβερή πίεση από Μαροκινούς κυρίως, επίδοξους μετανάστες, που η ισπανική κυβέρνηση, έχει αντιμετωπίσει όμως με πολύ μεγάλη πυγμή.
Όπως ανέφερε ο κ. Παπουτσής, ο οποίος μάλλον τώρα έμαθε για το πρόβλημα, 200-250 μετανάστες διασχίζουν καθημερινά την ελληνοτουρκική μεθόριο προς τη χώρα μας, αναζητώντας καλύτερη τύχη. Μάλιστα, μέσα στους πρώτους εννέα μήνες του 2010, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, αυξήθηκε κατά... 372%! Σε αριθμούς: 31.219, έναντι 6.615 την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, αυτό οφείλεται στην παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο, που ώθησε τους δουλεμπόρους να χρησιμοποιήσουν τη χερσαία οδό.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, ανέφερε ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου. Παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών που εμπορεύονται τους ανθρώπους και την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή. Η κυβέρνηση του Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση».
«Καθυστέρησαν» πολύ, όπως όμως αποδεικνύει η πολιτική τους, μάλλον ήξεραν τι έκαναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .