ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ...

Να εφαρμοστεί ο νόμος της αρχαίας Ελλάδας από τον χρυσό αιώνα του Περικλή .(ακούς χριστοφοράκο ΑΛΗΤΗ).
Εκείνη την εποχή υπήρχε ένας απλούστατος νόμος ο οποίος έλεγε ότι όποιος ασχολείτο με την πολιτική και με τα κοινά και διαχειριζόταν δημόσιο χρήμα καταγραφόταν η περιουσία του μέχρι τα σανδάλια που φορούσε και αν έκλεβε ......................διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ  η από λάθος χειρισμούς χάνονταν χρήμα η περιουσία του κράτους έπιαναν τους υπεύθυνους, δέσμευαν την περιουσία τους προχωρούσαν σε κατάσχεση αυτής υπέρ του κράτους και του λαού, αν δεν είχε περιουσία η δεν επαρκούσε για την κάλυψη της απώλειας τότε προσέφερε εργασία χωρίς αμοιβή σε δημόσια έργα έως ότου εξοφλήσει.Απο αυτό δεν ξέφευγαν ούτε οι συγγενείς των πολιτικών (ακούς χριστοφοράκο ΑΛΗΤΗ).
Να αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος
πχ Ο Ο.Σ.Ε χρωστάει 10 δις μάλιστα, ποιοι ήταν υπουργοί οι τάδε μάλιστα πάρε τα στοιχεία και όποιοι την έχουν "βουλιάξει"  κατάσχεση τα πάντα. 
Ήσουν ΤΕΛΩΝΙΑΚΌΣ –ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ –ένας υπαλληλάκος και "ξαφνικά" έγινες πλούσιος;;;; Αν  δεν ξέρεις από πού, φυλακή και εσύ και το σόι σου.
OTE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ όποιοι  έχουν πάρει έστω και ένα ευρώ  να το επιστρέψουν μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .