Προς την ανίκανη ηλίθια κυβέρνησή μας. και προς όλες τις υγιείς μονάδες της χώρας,

Οχτώ στους δέκα Έλληνες δεν μπορούν να ελπίζουν στο μέλλον και η κυβέρνηση πιστεύει ότι τα πάει καλά …ποσό καλά δηλαδή ρε ηλίθιοι τα πάμε;

    Η σημερινή πρωτοφανή κατάσταση, που βιώνει ο ελληνικός λαός, δεν μπορεί να  είναι αποτέλεσμα συγκυριών ή κακών επιλογών από ένα σύνολο ανθρώπων, αλλά ενός καλά προμελετημένου σχεδίου, το οποίο δεν μπορεί να το σχεδίασαν άνθρωποι …δεν μπορεί να το υπηρετούν άνθρωποι, αλλά ανθρωπόμορφα τέρατα.
Είτε αυτά τα τέρατα είναι εντός συνόρων είτε εκτός, πρέπει να φροντίσουμε να τα εντοπίσουμε και να  τα  εξοντώσουμε.                                   διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
Η σημερινή κυβέρνηση έχει πάρει τη "σκυτάλη" της εξουσίας από μια κυβέρνηση, που φάνηκε ανάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού και που είχε πάρει τη "σκυτάλη" από την ίδια που πριν είχε βάλει τη χώρα σε αδιέξοδο …και τώρα θέλει να μας σώσει.
    Όλοι οι Έλληνες έχουμε σιχαθεί αυτήν την κατάσταση, αλλά λύσεις δεν βλέπουμε από πουθενά. Κάθε μέρα βλέπουμε μια τρελή κυβέρνηση να παίζει με τις ειδήσεις και να τρομοκρατεί τον λαό. Αντί να θέλει να πιάσει τους υπεύθυνους και να δώσει λύση στην κατρακύλα της χώρας, έχει εξαπολύσει έναν  αγώνα κυνηγητού εναντίον όλων …ακόμη και όσων χρωστούν ΕΝΑ ΕΥΡΩ …μιλάμε για ηλίθιους ...και το πιο σοβαρό; …ηλίθιους, που μας κυβερνάνε .
Έχουμε βάλει στο "τιμόνι" της χώρας ψεύτες και ηλίθιους και αυτό είναι επικίνδυνο.
     Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και  πρέπει να συντονιστούν όλες οι υγιείς μονάδες της χώρας, ώστε ν' αντιμετωπίσουμε τους ηλίθιους και όσους βρίσκονται  πίσω από αυτούς.
Οι Έλληνες στη μακρόχρονη ιστορία τους έχουν αντιμετωπίσει λαούς, οι οποίοι ήταν πολλαπλάσιοι σε δύναμη και σε όγκο στρατευμάτων και  επιβίωσαν με όπλο τη στρατηγική τους και το μυαλό τους.
   Πρώτη φορά καλούνται να τα βάλουν με φαινομενικά ηλίθιους και γι' αυτό ίσως δεν έχουν ακόμη συσπειρωθεί, για να τους αντιμετωπίσουν.
Ο εχθρός μας είναι  λίγο  παράξενος κατευθύνεται από ανθρωπόμορφα τέρατα και έχει ως βιτρίνα ανίκανους ηλίθιους, οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι Έλληνες.  
Χορεύουν σαν Έλληνες παρουσιάζονται στις γιορτές μας σαν Έλληνες, φέρονται σαν Έλληνες, αλλά είναι ηλίθιοι και μισέλληνες.
Τρομερό και μόνον να το φανταστεί κάποιος. Είναι όμως μια πραγματικότητα, που, αν δεν την αντιμετωπίσουμε, θα σβήσουμε ως λαός και έθνος …και τι κρίμα, ο λαός, που όλοι οι λαοί τον έχουν ως πρότυπο πολεμιστών και ηρώων, να νικηθεί από μια χούφτα ηλίθιους.    
     Σας καλούμε όλους να συντονιστείτε, για ν' αντιμετωπίσουμε την ηλιθιότητά τους, πρέπει σε κάθε περίπτωση ν' αντισταθούμε στα ανθελληνικά τους σχέδια.
Απαιτείται να εναντιωθούμε στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους, στις ΕΦΟΡΙΕΣ τους, στους μαϊμού ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ τους, που τρώνε τα χρήματά μας, στις διάφορες ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ τους, στα ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ τους, στα ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ (ήδη εκεί αντιστέκονται κάποιοι φίλοι με καλά αποτελέσματα). Τα χρήματά μας τα τρώνε με ποικίλους τρόπους και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με πολλαπλή  αντίσταση και παντού. Πρέπει να κινηθούμε σε όλα τα μέτωπα, για να καταλάβουν ότι δεν τα πάει καλά η κυβέρνηση έτσι όπως νομίζει, αλλά είναι για κλάματα και για ΕΚΛΟΓΕΣ.
 Η ανίκανη ηλίθια κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και όποιος μπορεί να βγάλει τη χώρα σύντομα από την κρίση και μπορεί να βρει ποιοι φάγανε τα χρήματά μας και να τους τιμωρήσει, αυτός θα είναι και άξιος να κυβερνήσει αυτήν τη χώρα.
¨Όποιος μπορεί σύντομα να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της ανεργίας, στο πρόβλημα της ακρίβειας, στο πρόβλημα των τραπεζών, στο πρόβλημα των μεταναστών, στο πρόβλημα της εγκληματικότητας, στο πρόβλημα της διαφθοράς, αυτός θα μπορούσε να είναι κυβερνήτης μας …αλλά όχι ότι "πάμε καλά" ρε ηλίθιοι με όλα όσα γίνονται γύρω μας.
Διεκδικούμε ένα νέο μοντέλο ζωής απαλλαγμένο από τη δική σας ανικανότητα. Θέλουμε η  ηρεμία και η τάξη να επανέλθει στη χώρα και αυτό εσείς απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το καταφέρετε.
 υ.γ
Θα προτείναμε το σύνθημα η αλλάζετε η βουλιάζετε αλλά επειδή ποτέ οι ηλίθιοι και οι βλάκες  δεν αλλάζουν άποψη ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ  …ΕΞΩ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .