Ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ,διώξτε τον "μποντιμπιλντερά" από τη Βουλή πριν παραδώσει το ΛΑΟΣ στη Ντόρα.


Έτσι κι αλλιώς το ΛΑΟΣ πλέον
όχι απλά δεν είναι πατριωτικό κόμμα,
αλλά δεν είναι ούτε καν δεξιό.

Τι πραγματικά σημαίνουν τα τελευταία
φιλοπασοκικά και νεοταξίτικα παιχνίδια του ΛΑΟΣ;

Είναι παιχνίδια του "μποντιμπιλντερά"
καρατζαφεροϋπάλληλου ή μήπως είναι παιχνίδια
του ίδιου του Αποστάτη;


Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες της πιο θεαματικής "μετάλλαξης" της μεταπολίτευσης. Δεν μιλάμε για μια απλή "κωλοτούμπα" του ΛΑΟΣ και του αρχηγού του. Μιλάμε για …"τριπλό άξελ και πενταπλό τόλουπ" του υπέρβαρου "μποντιμπιλντερά", όπως θα έλεγε και ο ειδικός στην περιγραφή τέτοιων περίτεχνων "αλμάτων" Αλέξης Κωστάλας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης, που ένα "κόμμα" αλλάζει τη θέση του στο πολιτικό "φάσμα". Αυτό ακριβώς κάνει το ΛΑΟΣ. Μετακινείται —ή τουλάχιστον προσπαθεί να μετακινηθεί— από το Δεξιό άκρο του πολιτικού φάσματος στο κέντρο του.
Προσπαθεί να "μπει" ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ. Προσπαθεί να φύγει από τα "ακροδεξιά" άκρα της "δεξιάς" Νέας Δημοκρατίας και να πάει "αριστερά" της και "δεξιά" του ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Γιατί αυτό βολεύει τον ιδιοκτήτη του και ιδιοκτήτης του δεν είναι ο γνωστός "γαλατάς", αλλά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Ιδιοκτήτης όχι μόνον του ΛΑΟΣ, αλλά   .......
                                                                                     .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

και του ίδιου του Καρατζαφέρη. Αν μας έδειχναν κάποιο σκλαβοπαζαρικού τύπου συμβόλαιο αγοράς του Καρατζαφέρη από τον Μητσοτάκη, δεν θα μας φαινόταν καθόλου παράξενο.
Απλά, πριν να πούμε οτιδήποτε άλλο για το νέο πολιτικό "παιχνίδι" του Καρατζαφέρη, θα αναφερθούμε στην προδοτική του "τούμπα" στα εθνικά θέματα …Στον κύριο τομέα δραστηριοποίησής του δηλαδή και στον μοναδικό λόγο για τον οποίο ακόμα μπορεί και "δουλεύει" τον κόσμο και βέβαια μπήκε στη Βουλή …Εκεί, όπου μια "τούμπα" δεν είναι πολιτικός "ελιγμός", αλλά καθαρή προδοσία. Για προδοσία κατηγορούμε τον υπάλληλο του Μητσοτάκη. Αναφερόμαστε στο ευαίσθητο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, όπου ο αρχηγός του ΛΑΟΣ άρχισε να τα "αλλάζει" διακριτικά. Άρχισε να βλέπει σαν "λογικές" τις εμπνεύσεις του μέχρι τώρα "παράλογου" Νίμιτς.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο προδοτικός ήταν εξ’ αρχής ο ρόλος του. Πόσο ψεύτης ήταν από την αρχή, που "δούλευε" τον κόσμο και δήθεν κατήγγελλε για εθνική "μειοδοσία" την κόρη του Αποστάτη. Τότε, που παρίστανε τον φανατικό μακεδονομάχο και υπό τις εντολές του Μητσοτάκη έβγαινε στους δρόμους για να "σώσει" τη Μακεδονία και το όνομά της. Τώρα, που άλλαξαν τα συμφέροντα του αφεντικού, δεν έχει αντίρρηση να ονομαστεί η FYROM Βόρεια Μακεδονία. Κατά τη "νέα" γνώμη του με τον "σύνθετο" αυτόν όρο δεν μας παίρνουν το όνομα "Μακεδονία" οι Σκοπιανοί.
Στο μέλλον, όταν θα βλέπουμε κάποιον από αυτούς στον δρόμο, θα τον λέμε "Βορειομακεδόνα" επειδή είναι πολίτης της "Βόρειας Μακεδονίας". Δεν θα είναι "Μακεδόνας", που θα κατοικεί σε μια "αλύτρωτη" Βόρεια Μακεδονία, αλλά θα είναι "Βορειομακεδόνας", που θα κατοικεί σε μια "λυτρωμένη" "Βορειομακεδονία". Κανονικός "Βορειομακεδόνας", που θα κατοικεί σε "βορειόσπιτο" και θα οδηγεί "βορειοάμαξο" και θα τρώει "βορειοτύρι" με "βορειόψωμο". Αυτά μας λέει τώρα ο υπάλληλος του Μητσοτάκη. Αυτά θεωρεί πλέον δίκαια για τα εθνικά μας συμφέροντα και "συγκλίνει" προς τους δύο πιο βασικούς "πυλώνες" της εθνικής μας "ασφάλειας", οι οποίοι είναι ο Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου και η κόρη του Αποστάτη.
Από τη στιγμή που ξεκαθαρίσαμε το θέμα της προδοσίας, θα πάμε στους "ελιγμούς". Στους δήθεν πολιτικούς "ελιγμούς" του ευέλικτου "μποντιμπιλντερά", οι οποίοι ελιγμοί όμως "βρομάνε" Μητσοτάκη από χιλιόμετρα. "Βρομάνε" Μητσοτάκη, γιατί η "μυρωδιά" του είναι αυτή, που πάντα τον αποκαλύπτει τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης έχει ένα τρομερό μειονέκτημα ως "παίκτης". Όταν έχει "καλά" χαρτιά, τον καταλαβαίνεις αμέσως. Βιάζεται να τελειώσει μια παρτίδα και το χειρότερο είναι ότι υποτιμάει τους αντιπάλους του. Ενώ δηλαδή καταστρώνει καλές τακτικές, δεν έχει καλό τάιμινγκ. Κάνει πολλές κινήσεις ταυτόχρονα και αυτό τον αποκαλύπτει, εφόσον οι κινήσεις γίνονται γύρω από το ίδιο θέμα. Ποιες είναι για παράδειγμα οι σημερινές κινήσεις που τον αποκαλύπτουν;
"Μετακινεί" τον Καρατζαφέρη προς το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου και άρα προς τα "αριστερά" με άλλοθι την οικονομία και την ανάγκη της σωτηρίας της χώρας. Μέχρι εδώ σωστό και ασφαλές. Δεν μπορεί να κατηγορήσει κανένας τον Καρατζαφέρη γι' αυτήν τη "μετακίνηση". Έτσι αντιλαμβάνεται τα εθνικά συμφέροντα στη οικονομία και έτσι λειτουργεί απέναντι στη νόμιμη εξουσία, η οποία διαχειρίζεται τα συμφέροντα αυτά. Μέχρι εδώ καλά. Προφανώς όμως αυτό δεν φτάνει στον Μητσοτάκη και δεν διστάζει να εκθέσει παραπάνω τον υπάλληλό του, εφόσον ταυτόχρονα τον βάζει να κάνει κι άλλα πράγματα, τα οποία ναι μεν συγκλίνουν προς την ίδια "κατεύθυνση", αλλά δεν δικαιολογούνται. Αυτό είναι πάντα το λάθος του Μητσοτάκη, το οποίο τον εκθέτει και τον οδηγεί στο λάθος. Κάνει πάντα ό,τι μπορεί και όχι ό,τι πρέπει.
Επειδή λοιπόν μπορεί, βάζει τον Καρατζαφέρη ν' αλλάξει θέση και στα εθνικά θέματα και άρα τον "σπρώχνει" ακόμα πιο "κοντά" στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Αυτό όμως, ενώ τον συμφέρει, είναι προκλητικό —και άρα μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ—, γιατί δεν δικαιολογείται στην παρούσα φάση. Γιατί ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε ν' αλλάξει άποψη σ' αυτά τα θέματα; Εξαιτίας της οικονομίας; Αυτό, ως επιχείρημα, δεν φτάνει. Για λόγους οικονομίας δεν αλλάζει κάποιος την κοσμοαντίληψή του. Ούτε αυτό όμως του φτάνει του Μητσοτάκη. Τον εκθέτει ακόμα πιο πολύ τον υπάλληλό του. Τον βάζει δήθεν να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κόμματος του ΛΑΟΣ, για να "εξυπηρετήσει" το ΠΑΣΟΚ για λόγους εθνικής επιβίωσης.
Επιφανές στέλεχος του ΛΑΟΣ επιστρατεύεται αυθαίρετα —και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια δήθεν συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ—, για να "προετοιμάσει" την επίσκεψη του Παπανδρέου στις ΗΠΑ, συντάσσοντας υποτίθεται άτυπα memo. Γιατί να χρειάζεται να "εξυπηρετεί" το ΠΑΣΟΚ —με τη λεόντεια πλειοψηφία στη Βουλή— ένας πρώην νεοδημοκράτης και θεωρητικά πάντα δεξιός Καρατζαφέρης; Άρα κάτι άλλο συμβαίνει και σίγουρα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τέλος —και αυτό είναι το "κερασάκι" στην τούρτα— τον βάζει να παριστάνει τον αδιάφορο στην ίδρυση ενός φιλοβασιλικού κόμματος, ενώ είναι γνωστές οι σχέσεις του Καρατζαφέρη με τον Τέως και άρα είναι γνωστό το πώς αντιλαμβάνεται τους λίγους οπαδούς του.
Αυτές είναι πολλαπλές κινήσεις, οι οποίες είναι αποκαλυπτικές, εφόσον "δείχνουν" αποκλειστικά προς μία κατεύθυνση, άσχετα αν φαινομενικά είναι ασύνδετες μεταξύ τους. Αυτό, το οποίο τις κάνει εξόχως αποκαλυπτικές, είναι η χρονική συγκυρία στην οποία εκδηλώνονται. Δεν δικαιολογούνται τόσες συμπτώσεις ταυτόχρονα. Δεν δικαιολογείται ο χρόνος, στον οποίο συμβαίνουν τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα, τα οποία εξυπηρετούν ένα κοινό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο συμφέρει μόνον τον Μητσοτάκη. Τον Μητσοτάκη, ο οποίος πρέπει να βρει πολιτικό "σπίτι" για την κόρη του και η μόνη πολιτική "ιδιοκτησία" του πλέον είναι ένα κόμμα με ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν τον θέλουν τον ίδιο και ποτέ δεν τον ψήφισαν.
Αυτούς τους ψηφοφόρους θέλει να "ξεγελάσει" ο Μητσοτάκης, εφόσον δεν είναι δικοί του. Γι' αυτόν τον λόγο αναγκάζει τον Καρατζαφέρη να παίζει παιχνίδια. Εκ των δεδομένων λοιπόν αναζητούμε στα συμφέροντα του Μητσοτάκη τα κέρδη από τις πρόσφατες κινήσεις Καρατζαφέρη. Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι κινήσεις με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν; Η πρώτη κίνηση είναι η "τούμπα" στα εθνικά θέματα. Η δεύτερη κίνηση είναι η "αναγνώριση" της προσωπικής αξίας και του πατριωτισμού του Γιωργάκη, τον οποίο μέχρι τώρα τον κατηγορούσε ως ανάξιο "γόνο" μιας άρρωστης οικογενειοκρατίας και τον φώναζε Τζέφρυ. Η τρίτη κίνηση είναι η παροχή της "ανιχνευτικής" υπηρεσίας της Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Τζαβέλα προς το ΠΑΣΟΚ. Η τέταρτη κίνηση είναι η υποτιθέμενη ίδρυση φιλοβασιλικού κόμματος.
Οι δύο πρώτες κινήσεις είναι εύκολα ερμηνεύσιμες, εφόσον προκύπτουν από δημόσιες δηλώσεις πολιτικών θέσεων. Με τη δήλωση περί διπλής ονομασίας ο Καρατζαφέρης "δηλώνει" ότι μελλοντικά θα αποδεχθεί ως αρχηγός πολιτικού κόμματος μια ανάλογη πρόταση του Νίμιτς. Με τον "έπαινο" στον Γιωργάκη σημαίνει ότι τον "αναγνωρίζει" ως πολιτικό ον, αλλά ταυτόχρονα τον "πλησιάζει" στις θέσεις του. Στις υποτίθεται "κεντρώες" και διεθνιστικές νεοταξίτικες θέσεις του, τις οποίες προφανώς τώρα "ανακάλυψε" και το μέχρι πρόσφατα εθνοκεντρικό ΛΑΟΣ. Ενώ όμως αυτά ερμηνεύονται εύκολα, κάποια άλλα δεν ερμηνεύονται τόσο εύκολα, γιατί δεν έχουν προφανή εξήγηση.
Έστειλε λέει ο Καρατζαφέρης την ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Τζαβέλα στις ΗΠΑ, να κάνει ένα "διερευνητικό" memo για τον Γιωργάκη. Θεωρητικά, για να "γνωρίζει" ο Γιωργάκης τι "κλίμα" επικρατεί στις ΗΠΑ και τι συμπεριφορά θα αντιμετωπίσει από αυτούς, με τους οποίους πρόκειται να συναντηθεί. Αυτό το επιχείρημα δεν μπορεί να σταθεί ούτε στην πιο αγαθή και καλοπροαίρετη κριτική. Ο εβραϊκής καταγωγής Αμερικανός πολίτης Γιωργάκης —ο οποίος τις ΗΠΑ τις γνωρίζει καλύτερα από την Ελλάδα— είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν έχει καμία ανάγκη από τις υποδείξεις του "μποντιμπιλντερά". Ο εβραϊκής καταγωγής υπάλληλος των Σιωνιστών αποδεδειγμένα πηγαίνει "συστημένος" εκεί όπου τον στέλνουν τα αφεντικά του, χωρίς να χρειάζεται πρόσθετα memo. Ο γιος της Μαργαρίτας πηγαίνει εκεί όπου τον στέλνει η μάνα του και δεν περιμένει το memo του αγράμματου "μποντιμπιλντερά", ο οποίος δεν γνωρίζει ούτε καν κατά πού πέφτουν οι ΗΠΑ.
Τότε, γιατί ο Καρατζαφέρης έστειλε τη Τζαβέλα να κάνει "επαφές" στις ΗΠΑ; Γιατί εκτέθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του; Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Δεν την έστειλε αυτός. Ο Μητσοτάκης την έστειλε, εφόσον η Τζαβέλα —όπως και ο "μποντιμπιλντεράς" "ανήκει" στον Μητσοτάκη. Η Τζαβέλα έκανε τις "επαφές" της Ντόρας στις ΗΠΑ, γιατί απλούστατα δεν μπορούσε να τις κάνει κανένας συνεργάτης της …από αυτούς που θεωρητικά τουλάχιστον ανήκουν ακόμα στη Νέα Δημοκρατία. Απλά, επειδή οι επαφές, που είχε ανάγκη η πρώην υπουργός εξωτερικών με τον αμερικανικό παράγοντα, ήταν όμοιες με αυτές που αναγκαστικά θα είχε ο Giorgo στις ΗΠΑ, τις εμφάνισαν σαν "βοήθεια" προς αυτόν.
Αυτό ακριβώς έκανε η Τζαβέλα. Ενήργησε για λογαριασμό της Ντόρας και για προφανείς λόγους απέδωσε την εξόχως ανεξήγητη δραστηριότητά της στον Γιωργάκη και στις εθνικές μας "ανάγκες". Η Τζαβέλα πήγε στις ΗΠΑ και έκανε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Προφανώς έδωσε διαβεβαιώσεις και πήρε διαβεβαιώσεις. Έδωσε τις διαβεβαιώσεις της Ντόρας για την "πίστη" της στον αμερικανικό παράγοντα και προφανώς έλαβε τις διαβεβαιώσεις αυτού του παράγοντα ότι θα την "στηρίξουν" στα όποια σχέδιά της. Περί αυτού πρόκειται. Η Τζαβέλα αποκάλυψε τις προθέσεις και μετέφερε τα σχέδια της Ντόρας πέρα από τον Ατλαντικό. Τα σχέδια, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται πλέον και το ΛΑΟΣ. Η μοναδική πλέον "προίκα" της μετά το σχεδόν σίγουρο "διαζύγιό" της με τη Νέα Δημοκρατία.
Όλες δηλαδή οι μεθοδεύσεις, που περιγράφουμε, έχουν ως στόχο τους την αξιοποίηση αυτής της "προίκας". Αυτήν την "προίκα" πολεμάει ο Μητσοτάκης να την κάνει αξιοποιήσιμη για την κόρη του. Για όσο διάστημα οι φιλοδοξίες της Ντόρας εξυπηρετούνταν μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ την εξυπηρετούσε με την ακροδεξιά του "περιβολή". Την εξυπηρετούσε, "σπρώχνοντας" κόσμο της Δεξιάς πάνω στην κεντρώα Ντόρα. Την εξυπηρετούσε με το "άλλοθι" που της παρείχε, εξαιτίας των ακροδεξιών κραυγών του. Τώρα όμως, που η ίδια αποτελεί ξένο σώμα για τη Νέα Δημοκρατία, θα έπρεπε να βρει "φιλόξενο" χώρο για τον εαυτό της και το ΛΑΟΣ —με το πάγιο ιδεολογικό του "στίγμα"— δεν την εξυπηρετεί.
Είναι πολύ "δεξιό" για την κόρη του κεντρώου αποστάτη. Είναι πολύ "πατριωτικό" για την κραυγαλέα "νεοταξίτισσα" Ντόρα. Είναι πολύ εθνικό για τη διεθνίστρια Ντόρα. Είναι πολύ βαλκανικό για τη χαϊδεμένη του Μπους. Τέλος, είναι και πολύ "περιθωριακό" για τις υψηλές φιλοδοξίες της. Άρα; Άρα θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να του αλλάξει τα χαρακτηριστικά, προκειμένου να την εξυπηρετεί. Θα έπρεπε να το "μετακινήσει" αρχικά και στη συνέχεια να το "ανοίξει" προς τον θεωρητικά "φιλικό" γι' αυτόν και την κόρη του αχανή χώρο του Κέντρου.
Πώς όμως μπορεί να το "μετακινήσει"; Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν τα λεκτικά "πυροτεχνήματα" του φερόμενου σαν αρχηγού του. Δεν φτάνουν οι πολιτικές απόψεις, όταν ένα κόμμα είναι γνωστό και μάλιστα έχει καταγγελθεί ότι στην ουσία αποτελεί μια "μετάλλαξη" της παλαιάς φιλοβασιλικής παράταξης; Όλοι γνωρίζουν ότι το ΛΑΟΣ —άσχετα με το ποιοι τελικά είναι οι πολίτες που το ψηφίζουν— προήλθε από τη συμφωνία του Μητσοτάκη με τον Τέως και έχει ως βασικό του κομματικό πυρήνα "αυλάρχες", "σταβλάρχες", "τελετάρχες", "γλυφτάρχες" και "ξυστάρχες". Η "οικοσκευή" του Τέως ήταν η "αντιπαροχή" που έδωσε ο Μητσοτάκης, προκειμένου να διαχειρίζεται την πολιτική περιουσία του Τέως. Να τη διαχειρίζεται εμμέσως, μέσω του υπαλλήλου Καρατζαφέρη.
Αυτή η κοινή γνώση περί της πραγματικής "φύσης" του ΛΑΟΣ δεν συμφέρει τώρα τον Μητσοτάκη. Κάποτε μπορεί να τον άφηνε αδιάφορο, αλλά σήμερα του κάνει ζημιά στους σχεδιασμούς του. Γι' αυτόν τον λόγο έκανε το εξής απλό πράγμα. Προφανώς, σε συμφωνία με τον Τέως και με τον "υπάλληλό" του, "ενθάρρυναν" την ίδρυση του νέου φιλοβασιλικού "κόμματος". Βρήκαν πέντε γραφικούς και παντελώς ανύπαρκτους ανθρώπους από τη Βόρεια Ελλάδα —και άρα μακριά από το πολιτικό κέντρο της χώρας— και τους έκαναν "κομματάρχες".
Η ίδρυση αυτή θα έδινε τη δυνατότητα στο ΛΑΟΣ να "ξεκαρφωθεί" από την ακροδεξιά πλευρά και άρα από την "κατηγορία" ότι πρόκειται περί της μετάλλαξης της φιλοβασιλικής παράταξης. Ταυτόχρονα, λόγω της γεωγραφικής θέσης του νέου κόμματος —σε μια απόμακρη γωνιά της Ελλάδας— δεν θα επηρεαζόταν η φιλοβασιλική εκλογική βάση του κόμματος. Η Πέλλα δεν θα μπορούσε να ασκεί επιρροή και άρα έλεγχο στους φιλοβασιλικούς του κέντρου και άρα τίποτε δεν θα άλλαζε στις εσωτερικές ισορροπίες του κύριου όγκου των ψηφοφόρων της φιλοβασιλικής παράταξης. Όλοι ευχαριστημένοι χωρίς κανένα κόστος.
Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα αυτά έγιναν, για να σωθεί πολιτικά η Ντόρα και βέβαια η δυναστεία του Μητσοτάκη. Η δυναστεία, χωρίς "βασίλειο" πλέον. Στην αναζήτηση αυτού του πολιτικού "βασιλείου" αναζητούμε τις εξηγήσεις σ' αυτές τις κινήσεις. Στη διάσωση της Ντόρας, που είναι επιτακτική ανάγκη για το σύνολο της οικογένειας μετά την ήττα που υπέστη στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας. Η σχεδόν καταθλιπτική πλέον Ντόρα. Η μέχρι τώρα φερόμενη σαν "ιδιοκτήτρια" του 40% του κόμματος, που αποδείχθηκε ότι δεν έλεγχε ούτε σαράντα άτομα. Αυτή η "άστεγη" πλέον Ντόρα έπρεπε να βρει "στέγη" και ο πατέρας της μόνον το ΛΑΟΣ έχει να της προσφέρει.
Αυτό είναι το όλο σχέδιο. Γι' αυτόν τον λόγο ο Μητσοτάκης θα βάλει τον Καρατζαφέρη να δώσει ένα ολόκληρο "σώου". Το "σώου" της μετανοημένης "πόρνης". Θα τον βάλει να κάνει πιο πολλές "τούμπες" από τις επίσης εύσωμες "χορεύτριες" του Αρκτούρου. Θα αρχίσουν τις μεταξύ τους συναντήσεις και συνεργασίες, για να επιβεβαιώσουν την αλληλοεκτίμησή τους. Θα αρχίσουν τις ευγένειες και τις φιλοφρονήσεις, που θα οδηγήσουν στη δημόσια "συγνώμη" του "μποντιμπιλντερά" προς τη Ντόρα. Θα αρχίσει ο "μποντιμπιλντεράς" να αναγνωρίζει την πολιτική "σοφία" και τον παροιμιώδη μητσοτακικό "ρεαλισμό", που έκρυβαν οι διπλωματικές της κινήσεις. Χαρακτηριστικά, τα οποία ο ίδιος —προφανώς— μέχρι τώρα δεν είχε την ικανότητα να αναγνωρίσει. Μέχρι τώρα, γιατί από εδώ και πέρα είναι βέβαιον ότι θα δει το "φως το αληθινόν".
Θα αναγκαστεί να αυτοεξευτελιστεί τώρα ο Καρατζαφέρης, προκειμένου να εξυπηρετήσει το "αφεντικό" του. Τώρα θα "πληρώσει" το κόστος της τζάμπα μαγκιάς και της εύκολης καριέρας του. Τώρα θα "πληρώσει" τα κόμματα, τα κανάλια και τα σπίτια, που απέκτησε χωρίς καθόλου κόπο. Τώρα θα "πληρώσει" τη διασημότητα που απόλαυσε, χωρίς να διαθέτει κανένα απολύτως προσόν. Τώρα θα αρχίσει το "σώου". Θα εμφανίζεται σαν ο "τυφλός" που δεν "έβλεπε" και τώρα "βλέπει". Ο "τυφλός", που δεν "έβλεπε" τον γνήσιο πατριωτισμό της Ντόρας και την απαράμιλλη διπλωματική της τέχνη. Ο πλανεμένος "γιος", που θα ξαναγυρίσει στον πνευματικό του "πατέρα". Ο παλιός "τραπεζοκόμος" της Μαρίκας θα γυρίσει μετανοημένος στην "κουζίνα" της.
Οι πάντες θα ενημερωθούν για τις νέες επιλογές του. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι τα δημόσια φιλοπασοκικά "παιχνίδια" του ΛΑΟΣ έχουν και έναν επιπλέον στόχο. Να διαμορφώσουν το νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα αναπτυχθεί το νέο ΛΑΟΣ. Με αυτά τα "παιχνίδια" κάποιοι στέλνουν τα νέα μηνύματα σε διαφορετικούς προορισμούς, χωρίς αυτά ν' αποκαλύπτονται στους υπάρχοντες οπαδούς τους. Στέλνουν το νέο "στίγμα" του κόμματος σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα της Ντόρας και στέλνουν επίσης στους Αμερικανούς τις διαβεβαιώσεις της "πίστης" του ιδιοκτήτη του στα συμφέροντά τους.
Ο Καρατζαφέρης "διαβεβαιώνει" στα πέραν του Ατλαντικού "αφεντικά" ότι …τέρμα οι αντιϊμπεριαλιστικές "σαχλαμάρες" …Τέρμα οι αντιαμερικανικές "καταγγελίες" ...Τέρμα οι αντιεβραϊκές ρητορείες…, γιατί τα δεδομένα άλλαξαν. Μέσα στα πλαίσια αυτής της "ενημέρωσης" των Αμερικανών για τις προθέσεις του νέου ντορόφιλου ΛΑΟΣ είναι και η "επίθεση" του Καρατζαφέρη εναντίον της Γερμανίας και της Μέρκελ. "Φίλοι" μας είναι μόνον τα υπερατλαντικά αφεντικά της Ντόρας και όχι οι "κακοί" Γερμανοί. Το ίδιο φίλος πλέον είναι και ο Ροζάκης. Δεν είναι πια o κρυπτοεβραίος Ροζεστάιν. Να ψωνίζουμε από το γαλλικό Carrefour μάς προτείνει και όχι από το γερμανικό Lidl. Ξεχνάει βέβαια να μας πει ότι το Carrefour είναι τόσο "γαλλικό" όσο είναι και ο Σαρκοζί "Γάλλος". Ξεχνάει να μας πει ότι το Carrefour είναι καθαρά εβραϊκών συμφερόντων. 
Ειδικά απέναντι στους Εβραίους έχουμε μαζική επίθεση "φιλίας" από το ΛΑΟΣ. Επιφανή στελέχη του ΛΑΟΣ στέλνουν καθημερινά ανάλογα φιλικά "μηνύματα" στους Εβραίους. Όπως είπε και ο ΛΑΪΚΟΣ "υπερπατριώτης" Βελόπουλος …η Ελλάδα μπορεί να "σωθεί" οικονομικά από έξοχους επιχειρηματίες, όπως ο Εβραίος Ρέστης ή να προστατευτεί η ακεραιότητά της από εβραϊκά τζετ. Τα "καρατζαφερικά" του πεζοδρομίου και της εκ του ασφαλούς αντισιωνιστικής μαγκιάς, που μέχρι τώρα ξέραμε, θα τα ξεχάσουμε. Την πολιτική "ατζέντα" του κόμματος τη χειρίζεται πλέον ο ίδιος ο Μητσοτάκης.
Τώρα όλοι αυτοί προσπαθούν —μέσα στα πλαίσια αυτού του νέου μητσοτακικού σχεδιασμού— να παίξουν παιχνίδια εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας. Της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά, η οποία αναζητά το δεξιό της "στίγμα" και ο Καρατζαφέρης είναι έτοιμος να της προσφέρει και τον πρώην δικό του "χώρο". Να της προσφέρει ολόκληρο το δεξιό κέρας του πολιτικού μας φάσματος. Η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει δεξιά και ακόμα πιο δεξιά —απόντος πλέον του ΛΑΟΣ— θα παραμείνει μόνον το "πραγματικό" φιλοβασιλικό Κόμμα, που ιδρύθηκε στις 14/3/2010. Η Νέα Δημοκρατία θα αντιπροσωπεύει πλέον το σύνολο της Δεξιάς, εκτός από εκείνο το καφενείο στην Πέλλα, στο οποίο κάποιοι κόβουν τούρτες με σπαθιά και ξύνουν όρχεις με τσουγκράνες.
Τώρα, με τα μέσα του Μητσοτάκη —και άρα τη Διαπλοκή, που ελέγχει τις δημοσκοπήσεις και το παρακράτος, που κάνει τις προβοκάτσιες— θα εμφανίζεται διαρκώς "πεσμένη" η Νέα Δημοκρατία. "Πεσμένη" και άρα παρέχοντας "χώρο" για νέα πολιτικά σχήματα. "Πεσμένη", κυρίως από την ανοικτή "πλευρά" του Κέντρου, στην οποία θα μετακινηθεί το ΛΑΟΣ, για να "συναντήσει" τη Ντόρα. "Ισχυρή" μόνον από τη δεξιά "πλευρά", απ' όπου ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο Σκάι μάς "αποκάλυψε" ότι περιμένει Χούντα. Από τη δεξιά πλευρά του Σαμαρά και όχι του μετανοημένου Καρατζαφέρη.
Τώρα, όλοι οι "διαπλεκόμενοι" θα "ορκίζονται" να μας πείσουν πόσο ειλικρινής είναι η "μεταστροφή" του "μποντιμπιλντερά" και πόσο απαραίτητη για την αναζωογόνηση του πολιτικοί σκηνικού είναι η "ανεξαρτητοποίηση" της παντρεμένης χήρας από τη Νέα Δημοκρατία. Να μας πείσουν πόση "ασφάλεια" παρέχουν αυτές οι αλλαγές στη δημοκρατία μας. Άρα; Άρα τι πιο θεάρεστο, εθνοσωτήριο και "φρέσκο" από την ένωση αυτών των δύο "μεγάλων" δυνάμεων. Να ενωθούν οι οπαδοί του ΛΑΟΣ με αυτούς της Ντόρας και να φτιάξουν την κεντροδεξιά του μέλλοντος. Τη "δημοκρατική" κεντροδεξιά …όχι αυτή που σχεδιάζει Χούντες, …όπως αυτή του Σαμαρά.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Να εμφανιστούν αυτοί οι δύο παράγοντες ως συνέταιροι σε ένα μελλοντικό κεντροδεξιό πολιτικό σχήμα. Ό,τι έκανε ο "κεντρώος" Μητσοτάκης με τη "δεξιά" Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, άσχετα αν αυτό ποτέ δεν ίσχυε και ο Μητσοτάκης έσερνε μόνον τη δική του παρασιτική "σάρκα". Ένα σχήμα, το οποίο θα ξεκινήσει την πορεία του με τον ρυθμιστικό χαρακτήρα ενός μικρού κόμματος και θα φιλοδοξεί ν' αποκτήσει μόνιμη σχέση με την εξουσία μέσω συνεργασιών. Γιατί έχει ο Μητσοτάκης την ανάγκη του ΛΑΟΣ, ώστε να τραβήξει η κόρη του τα βάσανα που τράβηξε ο ίδιος στη Νέα Δημοκρατία; Γιατί απλούστατα ο Μητσοτάκης φοβάται να βάλει την κόρη του να κάνει μόνη της το "άλμα" εκτός της Νέας Δημοκρατίας.
Φοβάται την τύχη του Στεφανόπουλου, του Σαμαρά, του Αβραμόπουλου, οι οποίοι επιχείρησαν το ίδιο πράγμα σε πιο εύκολες εποχές και —παρότι δεξιοί, με συμπάθειες στον κόσμο της Δεξιάς— πήγαν "άπατοι". Η Ντόρα, με αντιπάθειες στο σύνολο του πολιτικού φάσματος, ούτε ταξί δεν μπορεί να γεμίσει μόνη της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γεμάτο αγωνία βλέμμα της Μαρίκας, όταν έβλεπε το κλειστό στάδιο του Περιστερίου άδειο και την ατάλαντη κόρη της να "συλλαβίζει" πάνω στο βήμα; Γι' αυτόν τον λόγο ο Μητσοτάκης  έχει ανάγκη το ΛΑΟΣ. Έχει ανάγκη ένα κόμμα, το οποίο να έχει θεμελιώσει την ύπαρξή του, μέσω της εξασφαλισμένης παρουσίας του στη Βουλή και άρα θα μπορεί ν' αποτελέσει ασφαλή πολιτική "βάση" για τη Ντόρα.
Αυτό θέλει να "πάρει" ο Μητσοτάκης από το ΛΑΟΣ. Ένα έτοιμο "κόμμα" με "σήμα", "διεύθυνση" και "μητρώο" στα αρχεία του λογιστηρίου της Βουλής. Μόνον με βάση το υπαρκτό ΛΑΟΣ θα μπορέσει η Ντόρα να μετακινήσει τον προσωπικό της "στρατό" από τη Νέα Δημοκρατία, εφόσον αυτός είναι ένας "στρατός" καθαρά μισθοφορικός. Μόνον με το ΛΑΟΣ μπορεί να μετακινήσει τη διεφθαρμένη "σαβούρα" που διαθέτει στη Νέα Δημοκρατία και η οποία δεν θα την ακολουθήσει, αν δεν λάβει εγγυήσεις πολιτικής επιβίωσης. Το ΛΑΟΣ είναι μια τέτοια πολιτική "εγγύηση". Μια εγγύηση για όλους εκείνους τους δήθεν "μητσοτακικούς", οι οποίοι δεν τολμάνε να εγκαταλείψουν μια σίγουρη "στάνη", αν δεν δούνε μια άλλη.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα. Η Ντόρα θα "φάει" εύκολα τον αγράμματο ψευδοσυνέταιρό της Καρατζαφέρη και τα στελέχη της θα "φάνε" εύκολα τους σημερινούς επίσης αγράμματους συνοδοιπόρους του. Γι' αυτόν τον λόγο επιφανή στελέχη του μητσοτακικού στρατοπέδου κάνουν "επαφές" με τον Καρατζαφέρη. Στελέχη σαν τον Κιλτίδη, τον Ιωαννίδη ή τον Μαρκογιαννάκη. Γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι είναι "τελειωμένοι" στη ΝΔ του Σαμαρά και προσπαθούν να πιαστούν στην "πλατφόρμα" του ΛΑΟΣ. Το ποσοστό του ΛΑΟΣ τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Το ποσοστό, που τους βάζει στη Βουλή και τους διατηρεί στο παιχνίδι της εξουσίας. Το ποσοστό των "δεξιών", που δεν έχουν πρόβλημα οι δήθεν κεντρώοι να "δουλεύουν". Το ποσοστό των "καθυστερημένων" πατριωτών, που δεν έχουν πρόβλημα κάποιοι "προχωρημένοι" διεθνιστές να "δουλεύουν". Το "μεροκάματο" να βγαίνει.
Αυτό το κόμμα θέλει να "φάει" τώρα ο Μητσοτάκης. Θέλει να το "φάει", παρ' όλο που είναι δικό του, γιατί οι μητσοτακικοί πολιτικοί παράγοντες —όπως αποδείχθηκε και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ— είναι μόνον πόστα και αξιώματα, χωρίς κανένα κοινωνικό έρεισμα. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να εκμεταλλευτεί το λαϊκό έρεισμα, το οποίο ήδη έχει το ΛΑΟΣ και βεβαίως δεν ανήκει στον ίδιο. Αναγκαστικά, για να διεκδικήσει το ξένο αυτό "έρεισμα", θα πρέπει να "φάει" το "δικό" του κόμμα από τον δικό του υπάλληλο. Θα πρέπει να κινηθεί εκ των "έσω", για να μην τον "δουν" οι ψηφοφόροι του κόμματος και το εγκαταλείψουν. Εύκολο πράγμα γι' αυτόν …και μονόδρομος. Η τέχνη του Μητσοτάκη είναι η τέχνη του "κούκου". Του "ξένου", ο οποίος σταδιακά οικειοποιείται τον χώρο στον οποίο μπαίνει. Αναγκαστικά τώρα θα πρέπει να μπει στο δικό του κόμμα ως "κούκος". Γιατί; Γιατί δική του είναι μόνον η ηγεσία του κόμματος, αλλά όχι ο κόσμος που το ψηφίζει.
Ο κακομοίρης Μητσοτάκης. Εκεί κατάντησε, γιατί περί κατάντιας πρόκειται. Να παίζει με τα "ψίχουλα" του Καρατζαφέρη. Να παίρνει το "ποδήλατο" του "γαλατά", για να το δώσει στη Ντορούλα να κάνει "βόλτες". Αυτήν, που μικρή έτρεχε ξυπόλυτη στη Χαλέπα. Τη "Ντορούλα", που μέχρι τώρα έκανε "βόλτες" με τεράστιες κρατικές "λιμουζίνες" και τώρα θα πρέπει να μάθει "ορθοπεταλιά" με το κομματικό "ποδήλατο" το χοντρού. Τη Ντορούλα, που μέχρι τώρα σκόρπιζε τα κρατικά εκατομμύρια για να "γυαλίζει" την εικόνα της και τώρα θα πρέπει να μάθει να μετράει και τους καφέδες που πίνουν οι οπαδοί του νέου κόμματος. Η Ντόρα, που μέχρι πρότινος ήταν "κολλητή" με Χίλαρες και Κοντολίσες και τώρα θα πρέπει να πηγαίνει "χέρι-χέρι" με τον Καρατζαφέρη στα ΚΑΠΗ, να αγκαλιάζεται με τις γριές, για να μαζεύει "ψηφουλάκια". Γριές… τρόπος του λέγειν …πολλές από αυτές είναι πρώην συμμαθήτριές της.
Κοντά σ' αυτήν —στον οικογενειακό αγώνα— και ο πολιτικά "νεόπτωχος" πλέον Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης, ο οποίος καθημερινά πασχίζει να μας αποδείξει ότι το άσχημο τέλος πάντα περιμένει τους πάσης φύσεως θεομπαίχτες. "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι". Δεν καταλαβαίνει πλέον τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του. Δεν κατάλαβε ακόμα ότι "τελείωσε" …καί αυτός καί η οικογένειά του. Πριν πεθάνει, θα τον "θάψουν" οι εξελίξεις. Δεν μπορεί πλέον να τις ακολουθήσει. Ο ίδιος είναι "ετοιμοθάνατος" και η οικογένειά του "κουτσή", για ν' ακολουθήσει τους ρυθμούς των εξελίξεων. Η "Δυναστεία" αποδείχθηκε ένα απλό "πυροτέχνημα", που "έσβησε" μέσα σε λίγα χρόνια.
Άποψή μας είναι ότι δεν θα κατορθώσουν ποτέ να ανακάμψουν. Έπεσαν από το "άλογο" της εξουσίας και από τώρα και στο εξής θα βλέπουν μόνιμα τα "αχαμνά" του. Η Ντόρα είναι "μικρή" για να βγει στην πολιτική "σύνταξη", αλλά πολύ "μεγάλη" για να χτίσει "μέλλον". Παραμένει έξυπνη για τα κομμωτήρια, αλλά κουτή για την πολιτική. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον αρσενικό του κληρονόμο. Ο Κυριάκος, αν "φύγει" ο γέρος, θα κινδυνεύσει να χάσει ακόμα και την έδρα του. Αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης, ακόμα θα μας εξηγούσε για τα τηλεφωνικά κέντρα της Siemens. Στην πραγματικότητα, αν δεν ήταν γιος τού Αποστάτη, ούτε ως ντελιβεράς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.
Με αυτά τα "κουτσάλογα" αγωνίζεται τώρα ο Μητσοτάκης υπό τους νέους όρους του πολιτικού παιχνιδιού. Ενός παιχνιδιού, το οποίο δεν έχει ούτε καν μαθηματικές πιθανότητες να κερδίσει. Εδώ έχασε το μεγάλο παιχνίδι της ζωής του …και μάλιστα κρατώντας όλους τους "άσσους" στα χέρια του, φιλοδοξεί να κερδίσει παιχνίδι με τα "εφταράκια" του "μποντιμπιλντερά" και της πρώην "εύθυμης" χήρας; Καημένε Μητσοτάκη. Ξεμωράθηκες τελείως. Μια ζωή έζησες σαν έξυπνος και θα περάσεις στην ιστορία σαν βλάκας.



Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β’


2 σχόλια:

  1. Υπέροχη ανάλυση της σχέσης του ΛΆΟΣ και του πολιτικού ιδιώματος γραικυλισμού "Μητσοτάκη". Θα έχουμε άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις διαπλοκής στο άμεσο μέλλον. Ο Μητσοτάκης τρώγωντας το δικό του Κόμμα (ΛΆΟΣ) κόπτει το κλαδί στο οποίο κάθεται.

    Επίσης δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον της Χρυσαυγής που "εγκαινιάστηκαν" πριν λίγες ημέρες (θα έχουμε κι άλλες επιθέσεις και μάλιστα αιματηρές). Αυτές οι "ακροαριστερές" επιθέσεις του παρακράτους και των ξένων υπηρεσιών είναι συγχρονισμένες με την κεντροποίηση του ΛΆΟΣ που παραδόξως δεν δέχεται πια επιθέσεις από τις ίδιες δυνάμεις κρούσης. Κάποιοι αποπειρώνται να τρομοκρατήσουν την Λαϊκή Δεξιά για να προκαλέσουν χάσμα κενού στη Δεξιά πτέρυγα της ΝΔ και να την κατηγορούν ως δήθεν "ακραία" για να χαλιναγωγούν από εκεί όλο το Κόμμα προς το "Κέντρο" του νεοταξικού πολιτικού ορθολογισμού. Έτσι, σχεδιάζεται να έχουμε δυο "αποδεξιωμένα" κόμματα ΝΔ & ΛΆΟΣ στριμωγμένα στο κέντρο ή δυο πόδια αναιμικού ασθενούς σε ένα παπούτσι. Και η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα αγαλιάζει που ο πατριωτισμός στην Ελλάδα δεν θα εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο. Μήπως ήταν κι αυτό άλλο ένα θέμα συζήτησης της κ. Τζαβέλα στις ΗΠΑ.

    Βέβαια, οι Νεοταξικοί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο τον Ελληνικό Λαό.

    Με εκτίμηση,
    Πολύδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ΟΛΑ μα όλα "στημένα" προμελετημένα και προσχεδιασμένα;;;Σε τι χώρα ζούμε τέλος πάντων;Ακούει κανείς;νοιάζεται κάποιος;..-ή- δεν βαριέσαι αδερφέ απ'εδώ πήγαν και οι άλλοι;Τι να μας περιμένει άραγε?Συγχαρητήρια για την πολιτική αυτή ανάλυση και όχι μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .